İTÜ-HP Yazılım Buluş Merkezi

İTÜ-HP Yazılım Buluş MerkeziÜniversite sanayi işbirliği stratejisi çerçevesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile Hewlett Packard (HP) firması ortaklığında İTÜ-HP Yazılım Buluş Merkezi Haziran 2009'da açılmıştır. Uluslararası HP Laboratuarları’nın deneyim ve bilgi birikimini taşıyacak olan merkezin, HP’nin Türkiye ve ODOA (Ortadoğu, Orta Asya - MEMA) Bölgesi’ndeki Ar - Ge üssü olması planlanmaktadır. İTÜ’de yüksek lisans ve doktora eğitimlerine devam eden öğrencilerin bu merkezde HP Labs ile ortaklaşa gerçeklenen farklı projelerle çeşitli yazılım çözümlerini geliştirmeleri hedeflenmiştir.

Öğrencilerin  İTÜ-HP Yazılım Buluş Merkezi’nde teknoloji yönetiminden proje yönetimine hatta savunma sanayi projelerine kadar geniş yelpazede araştırmalar yapmaları öngörülmektedir.

Merkez ile ilgili sorularınız için İTÜ-HP Buluş Merkezi koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Tolga Ovatman ile iletişime geçebilirsiniz.

İTÜ-HP Yazılım Buluş Merkezi İTÜ-HP Yazılım Buluş Merkezi