İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

Mezuniyet Töreni Duyurusu

Haz 18, 2015
  1. Lisans mezuniyet töreni ile ilgili gelişmeler güncellenen www.mezuniyet.itu.edu.tr  sayfasından takip edilebilir.
  2. Mezun durumunda bulunan öğrencilerimiz cübbelerini ve törene katılacak olan davetlileri için davetiyelerini, 22 -29 Haziran tarihleri arasında, fakültemizden temin edebilirler. (Her bir mezunumuza 4 adet davetiye verilecektir.)
  3. Mezuniyetine en fazla 5 dersi (bitirme projesi dahil) kalmış olan ve törene katılmak isteyen öğrencilerimizin, 22-29 Haziran tarihleri arasında, fakülte öğrenci işlerine dilekçe vermeleri gerekmektedir. Bu dilekçeler başvuruların sona erdiği 29 Haziran 2015 tarihinde, kontenjanlar dahilinde değerlendirilecek ve 30 Haziran 2015 tarihinde sisteme girilecektir. Mezuniyetine 5 dersten fazla dersi olan öğrenciler, kendilerine cübbe verilmiş olsa dahi, kesinlikle töreneALINMAYACAKTIR.
  4. Öğrenci transkriptinin çıktısını alarak, Öğrenci İşleri bürosuna başvurmalıdır. Transkript, öğrenci işleri personeli tarafından görüldükten sonra, ilgili birimden cübbe ve davetiyeler alınabilir.

Öğrencilerimizin;

• Bankaya ücretini yatırmaları
  • Transkriptleri ile birlikte Öğrenci işleri bürosuna başvurmaları
  • Cüppesini görevli personelden alması (Cübbe ve davetiye teslim tarihleri 22-29 Haziran 2015)
  • Mezun Bilgi Sistemine üye olmaları
  • Yemin Metin Formunu doldurup, Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.