İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

Duyurular

Kutlama

Tem 07, 2015

Lisans öğrencimiz Tuğba Pamay'ın bitirme projesi ile katkı sağladığı "Annotation and Extraction of Multiword Expressions in Turkish Treebanks" ve "The Annotation Process of the ITU Web Treebank" başlıklı çalışmalar Haziran 2015'de Colorado, Amerika'da düzenlenen  North American Chapter of the Association for Computational Linguistics (NAACL)  konferansına kabul edilmiştir. Öğrencimizi, danışmanı Yrd.Doç.Dr. Gülşen Eryiğit'i ve tüm proje ekibini kutluyoruz.

Lisans öğrencimiz Hasan Kaya'nın bitirme projesi ile katkı sağladığı "Using Finite State Transducers for Helping Foreign Language Learning" başlıklı çalışma Temmuz 2015'de Pekin, Çin'de düzenlenecek olan Association for Computational Linguistics (ACL) konferansına kabul edilmiştir. Öğrencimizi, danışmanı Yrd.Doç.Dr. Gülşen Eryiğit ve tüm proje ekibini kutluyoruz.

Lisans öğrencimiz Tuğçe Bilen'in bitirme projesi ile katkı sağladığı "Binary Context Tree based Middleware for Next Generation Context Aware Networks" başlıklı çalışması, Ağustos 2015'de Roma-İtalya'da düzenlenecek olan IEEE 3rd International Conference on Future Internet of Things and Cloud (IEEE FiCloud) konferansına kabul edilmiştir. Öğrencimizi ve danışmanı Yrd.Doç.Dr. Berk Canberk'i kutluyoruz.