Kontenjan dolduğu için ders alamayan öğrencilerin dikkatine

Şub 01, 2016

Fakülte web sayfasında yer alan açıklamaları dikkatle okuyunuz.

Derslerin kontenjanlarını belli bir sayının üstüne çıkarmak fiziksel olarak mümkün olmadığından başvuru koşulları sağlansa da her başvurunun olumlu sonuçlanması mümkün olmamaktadır. Bu nedenle
öğrencilerin öncelikle programlarını uygun dersleri alabilecek şekilde düzenlemeleri önerilir.

Eğer Fakülte web sayfasında belirtilen koşulları sağlıyorsanız:

• Fakülte web sayfasında yer alan O1 Ders Kayıt Dilekçe Formunu doldurunuz;
  • Not döküm belgesi (transkript) ve haftalık ders çizelgenizi ekleyiniz
  • Formu ve eklerini 4 Şubat – 8 Şubat (en geç saat 14.00) tarihleri arasında Fakülte öğrenci işleri bürosuna teslim ediniz.
  • 8 Şubat saat 14.00’dan sonra teslim edilen dilekçelerin değerlendirilmesi mümkün değildir.
  • Şehir dışında olan öğrenciler imzaladıkları formu ve eklerini (90-212-2853424) numaralı faksa veya imzalı belgeleri taratarak Eylem Demirci’ye (eydemirci@itu.edu.tr) e-posta ile sadece belirtilen tarihler arasında gönderebilirler.
  • Fakülte web sayfasında yer alan resmi O1 Ders Kayıt Dilekçe Formunun dışında bir yazı başvuru belgesi olarak kabul edilmemektedir.

Takvim:

• 4 - 8 Şubat Saat 14.00: Başvuru (O1 Formu ve ekleri ile)   8 Şubat saat 14.00’dan sonra teslim edilen formların değerlendirilmesi mümkün değildir.
  • 8 Şubat: Başvuruların değerlendirilmesi
  • 9 Şubat Saat 14.00: Başvuru sonuçlarının Fakülte web sayfasında duyurulması
  • 10 - 12 Şubat: Başvuruları kabul edilen öğrencilerin danışmanları ile ilgili derslere kayıt olması