Gerçekleştirilen proje adedi, sağladığı uzman hizmetler, danışmanlık ekibi, geniş çözüm portföyü ve uzmanlığı ile Türkiye’de faaliyet gösteren Experteam, Oracle ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, genç mühendis adaylarının bilişim sektöründe doğru bir kariyer başlangıcı yapmaları için “Experteam & Oracle Yaz Okulu Programı” düzenliyor.

Mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak ve Kurumsal Bilgi Teknolojileri alanında sağlam bir başlangıç yapmak isteyenler adaylar için aşağıda belirtilen iki eğitimden kendi kariyer hedeflerine en uygun olduğunu düşündüğü eğitimin seçilmesi ve başvuru yapılması gerekmektedir.

Yaz Okulu Programları:
No Program Adı & Detayları Süre Eğitim Başlangıç – Bitiş Tarihi
1 Yazılım Teknolojileri Programı 10 gün 18 Temmuz – 29 Temmuz 2016
2 Teknoloji ve Sistem Yönetimi Programı 10 gün 1 Ağustos – 12 Ağustos 2016

Eğitim Katılım Koşulları :

• Türkiye’deki 4 yıllık Üniversitelerin Mühendislik Bölümlerinden (Bilgisayar ve Matematik Mühendislikleri tercih sebebidir) 2016 yılında mezun olacak son sınıf öğrencisi veya 2017 yılında mezun olacak 3. sınıf öğrencisi olması,
  • Katılımı eğitim devamlılık taahhüdü ile gerçekleştirmesi beklenmektedir.

Program Hakkında Bilgilendirme :
  • Experteam & Oracle Yaz Okulu Programı, Experteam İstanbul – Kartal ofisinde düzenlenecek olup, eğitime katılım ücretsizdir.
  • Başvurular 12 Şubat – 30 Nisan 2016 tarihleri arasında alınacaktır.
  • Her bir kişinin sadece bir programa başvurma hakkı vardır.
  • Seçme ve değerlendirme süreci 1 – 15 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Tüm başvurular değerlendirmeye alınacaktır.
  • 16 Mayıs 2016 tarihinde eğitim katılımcı listesi belirlenecek ve duyurulacaktır.
  • Eğitim sonrası tüm katılımcılara “Experteam & Oracle Yaz Okulu Programı” katılım sertifikası verilecektir.
  • İstanbul dışından katılmayı planlayanlar için konaklama imkanı sunulamayacaktır.

Şimdi Kayıt Ol!

Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2016