İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

Duyurular

Mezuniyet Törenine Katılmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Haz 08, 2016
  1. Mezun durumunda bulunan öğrencilerimiz cübbelerini ve törene katılacak olan davetlileri için davetiyelerini, 13 Haziran - 29 Haziran 2016 tarihleri arasında, Dekanlık Satınalma bürosu personeli Abdülhamit Sola - Ofelya Mutluer’den temin edebilirler. (Her bir mezunumuza en fazla 4 adet davetiye verilecektir.)
  2. Mezuniyetine en fazla 5 dersi (bitirme projesi dahil ) kalmış olan ve törene katılmak isteyen öğrencilerimizin, 30 Haziran - 1 Temmuz 2016 tarihlerinde, fakülte öğrenci işlerine dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçeler değerlendirilecek ve cübbe teslimi buna göre yapılacaktır. Bu tarihlerden önce, Bahar yarıyılı sonunda mezun olamayanlara cübbe teslimi YAPILMAYACAKTIR. Mezuniyetine 5 dersten fazla dersi kalan öğrencilerin törene katılması mümkün değildir. Bu öğrenciler kendilerine cübbe verilmiş olsa dahi, kesinlikle törene ALINMAYACAKLARDIR.
  3. Öğrenci transkriptinin çıktısını alarak, Öğrenci İşleri bürosuna başvurmalıdır. (Transkriptin Otomasyondan alınmasına gerek yoktur, herhangi bir yazıcıdan çıktı alınabilir.) Transkript, öğrenci işleri personeli tarafından görüldükten sonra, ilgili birimden cübbe ve davetiyeler alınabilir.
  4. Törene katılacak öğrencilerin yanlarında TC kimlik belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz;
Bankaya ücretini yatırmalı.
Transkripti ile birlikte Öğrenci işleri bürosuna başvurmalı.
Cüppesini görevli personelden almalı. (Cübbe ve davetiye teslim tarihleri 13-29 Haziran 2016)

Cübbe kira bedeli;
Nüfus cüzdanı bırakarak alınacaksa : banka dekontu + nüfus cüzdanı. (Öğrenci Kimlikleri kabul edilmeyecektir.)
Nüfus kağıdı bırakamayanlar için: banka dekontu + 30 TL. depozito şeklinde alınacaktır.

Mezun Bilgi Sistemine üye olması gerekmektedir. (http://mbs.itu.edu.tr)

ÇAP öğrencileri staj muafiyelerinin işlenip işlenmediğini kontrol etmelidir. (Mezun kararları çıktığı anda, staj muafiyetlerini işletmeyen öğrencilerden dolayı, diğer öğrenciler de beklemek durumunda kalmaktadır. )