İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

Duyurular

İTÜ Bilgisayar Mühendisliği takımı Bofstrogonof, IEEEXtreme Programlama Yarışmasında Türkiye birincisi oldu!

Kas 17, 2016 İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği takımı Bofstrogonof katıldıkları uluslararası IEEEXtreme 24-saat programlama yarışmasında Türkiye'de 44 dünyada 2114 takım arasından Türkiye'de 1., dünyada 52. oldu, öğrencilerimizi tebrik ederiz!

IEEE tarafından düzenlenen yarışmada, takımlar 24 saat içerisinde bir dizi zorlu bilgisayar programlama problemini çözmeye çalışıyorlar. Katılımcılar 24 saat durmaksızın süren yarışmada uykusuzlukla baş ederken, zamana ve çileden çıkaran problemlere karşı yarışla mücadelede pratikliklerini kullanıyorlar.

team

Bofstragonof takımı (soldan sağa): Burak Buğrul, Burak Yalçınkaya, Besim Ongun Kanat.

Yarışmanın sayfasına burayı tıklayarak ve sıralamalara ise burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.