İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi

Duyurular

Fakülte öğretim üyelerimiz Doç.Dr. Hatice Köse ve Yard. Doç. Dr. Gülşen Cebiroğlu Eryiğit ve araştırma görevlilerimiz Umut Sulubacak, Tuğba Pamay ve Dilara Torunoğlu-Selamet, Rektörlük yıl sonu toplantısında ödüllerini aldılar

Oca 02, 2017

İTÜ Doğal Dil İşleme Grubu üyelerinden, fakültemiz öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Gülşen Eryiğit ve araştırma görevlileri Araş. Gör. Umut Sulubacak, Araş. Gör. Tuğba Pamay ve Araş. Gör.  Dilara Torunoğlu-Selamet yaptığı “Metin İşleme” çalışması İTÜ NOVA TTO’nun Türkiye’den yurt dışına yaptığı ilk lisanslama olmuştur.

Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç.Dr. Hatice Köse'nin danışmanlığını yaptığı öğrencilerimiz Burçak Demircioğlu ve Güllü Bülbül, İTÜ ARI Teknokent’in düzenlediği ve projelerin yarıştığı yarışmada,  “Turkish Sign Language Recognition With Leap Motion Sensor” adlı proje ile Üçüncülük Ödülü kazanmıştır.

Gülşen ve Hatice hocalarımızı,araştırma görevlilerimiz Umut Sulubacak, Tuğba Pamay ve Dilara Torunoğlu-Selamet'i ve öğrencilerimiz Burçak Demircioğlu ve Güllü Bülbül'ü kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.